Nagyvilág

2012.12.01. 13:51

Őrület: Korhatáros volt a puding

A TESCO önkiszolgáló terminálja nem engedte tovább a 24 éves férfit amíg nem igazolta, hogy elmúlt 18. Állítólag azért korosztályos a puding, mert melegítés közben tűzveszélyes lehet.

A TESCO önkiszolgáló terminálja nem engedte tovább a 24 éves férfit amíg nem igazolta, hogy elmúlt 18. Állítólag azért korosztályos a puding, mert melegítés közben tűzveszélyes lehet.Robert Nemeti (még akár az is lehet, hogy Németi Róbert) egy akciós pudingot szeretett volna vásárolni meló után magának, az egyik southamptoni TESCO-ban, de az önkiszolgáló terminál beriasztott. A géphez érkező ügyfélszolgálatos alkalmazott szerint azért kellett igazolnia korát a vevőnek, mert a puding korhatáros termék.

A fotósként dolgozó Robert értetlenül állt a dolog előtt: - Egy tejet és egy pudingot vettem. Amikor az édesség került sorra a masina sípolni kezdett és automata hangon közölte, hogy „megerősítés szükséges”. A riasztásra odaérkező áruházi alkalmazott a személyimet kérte, de az nem volt nálam, mert csak beugrottam a boltba.

Elmondtam neki, hogy elmúltam tizennyolc és semmilyen veszélyes árút, alkoholt, vagy dohányterméket nem vettem, szóval nem értem, hogy miért riaszt a készülék. Azt mondta azért, mert a puding melegítés közben tűzveszélyes lehet. Őrület – nyilatkozta a helyi sajtónak a férfi.

Az áruházlánc szóvivői szerint is furcsa a dolog. – Az önkiszolgáló automaták szeszélyesek. A pudingnak nem lenne szabad korhatárosnak lennie, rejtély, hogy miért kérte az igazoltatást a gép – adták ki közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!