Nagyvilág

2013.01.16. 11:16

Ciki: Bugyi nélkül fotózta magát

Aimi Jones hirdetése egycsapásra bejárta a netet, pedig ő csak a sárga ruháját szerette volna eladni. Véletlenül azonban ő is a képre került, mégpedig bugyi nélkül.

Aimi Jones hirdetése egycsapásra bejárta a netet, pedig ő csak a sárga ruháját szerette volna eladni. Véletlenül azonban ő is a képre került, mégpedig bugyi nélkül. A 21 éves, Cartertonban, (Oxfordshire, Anglia) élő hölgy az eBay-re töltötte fel hirdetését, amiben egy vállfára akasztott sárga ruhát szeretett volna eladni. Nem vette azonban észre, hogy ő is felfedezhető a képen, mégpedig bugyi nélkül.

Az akcióvadászok természetesen azonnal lecsaptak a fotóra, ami egycsapásra bejárta a világhálót. A The Sun-nak így nyilatkozott Aimi: – Ez annyira elszomorító. Hihetetlenül béna és ostoba dolog ilyet csinálni, így most az egész világ láthat meztelenül.

Múlt héten vasárnap raktam fel a hirdetést az oldalra, de amint online volt, észrevettem a bakit és lezártam az aukciót. Jelentettem a dolgot az eBay felé, akik eltávolították a képet, de addigra már késő volt, rengetegen látták. A barátom, Andy szerint a történtek egyszerűen fergetegesek – mondta a hölgy, aki azóta újra meghirdette a rucit, ezúttal azonban felöltözve fotózta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!