Nagyvilág

2013.01.08. 12:42

Ciki: Pornó ment a híradóban

Az egyik svéd hírcsatorna élő műsorában épp az oroszok és Szíria helyzetét elemezték a szakértők, a háttérben azonban véletlenül pornó ment az egyik monitoron.

Az egyik svéd hírcsatorna élő műsorában épp az oroszok és Szíria helyzetét elemezték a szakértők, a háttérben azonban véletlenül pornó ment az egyik monitoron. Danyal Ek, egy huszonhárom éves tanuló a hírműsor bakijáról készült híradóban így foglalta össze a híreket: – Először csak azt vettem észre, hogy egy meztelen nőt látok a tévében, de hamar rájöttem, hogy ez bizony pornó. A monitor nem volt teljesen a kép középpontjában, de nem volt nehéz kitalálni mi is történhet pontosan a vásznon.

Szerintem két dolog történhetett, vagy valaki, akit kirúgtak így akart bosszút állni, vagy valakinél csak szimplán elpattant valami – mondta. A háttérben futó pornó közel tíz percig volt adásban, mire az illetékesek felfedezték és elhárították a hibát.

A tévé sajtósa így nyilatkozott: – Egyszerűen fogalmazva kínos, hogy megtörtént. Mindent el fogunk követni azért, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő – értékelte a helyzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!