Nagyvilág

2014.08.14. 11:36

Négyszemű csecsemő született Kárpátalján

Miután az orvosok megnyugtatták, hogy a magzatnak semmi baja, a kárpátaljai kismama egy négyszemű, kétorrú, mutáns újszülöttnek adott életet.

Miután az orvosok megnyugtatták, hogy a magzatnak semmi baja, a kárpátaljai kismama egy négyszemű, kétorrú, mutáns újszülöttnek adott életet.A kismama orvosa a Zerkelo Zakarpattya lap értesülései szerint már a várandóság korai szakaszában jelezte, hogy a fejlődő magzattal valami nincs rendben, s javasolta a terhesség megszakítását. A fiatalasszony azonban nem hitt neki, ezért egy ivano-frankivszki klinikán is kivizsgáltatta magát. Az ottani doktorok a leletek alapján megnyugtatták, hogy a leendő babán semmiféle patológiai elváltozást nem észleltek. A magzat ép és egészséges.

Részben igazuk is lett. Amikor eljött az ideje, a kismama a rahói szülészeten egy kifejlett, egészséges újszülöttet hozott a világra. A gond csupán az, hogy a baba a kelleténél kettővel több szemmel, valamint eggyel több orral és állal született. A család ügyvédet fogadott.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!