Nagyvilág

2014.10.31. 10:53

13 elátkozott ház története

Seph Lawless nem csak lefotózza az elátkozott házakat, hanem a történetüket is megírja. Stílusosan, 13 darabot mutatunk. Készüljön, mert para lesz!

Seph Lawless nem csak lefotózza az elátkozott házakat, hanem a történetüket is megírja. Stílusosan, 13 darabot mutatunk. Készüljön, mert para lesz!

Seph egy hibrid autóval járja Amerikát és elátkozott házakra vadászik. Ha a fotó nem lenne elég rémisztő, olvassa csak el a történeteket! A fotós ismeri a legjobb szellem-sztorikat, hiszen ezekben a házakban szörnyű dolgok történtek és az áldozatok hangját állítólag a mai napig hallani.

1. Michigan: 1941-ben, a "The Haught Mansion"-t bordélyházként használták. Évekkel később több holttestet is találtak a pincéjében. Minden test mellkasán volt egy kör alakú jelölés.

2. Kentucky: Ebben a házban mindkét szülő öngyilkosságot követett el, a Sayer House négy gyermek lakója saját magát nevelte fel.

3. Ohio: a Nova House volt az a hely, ahol Benjamin Albright véletlenül lelőtte a saját fiát, aztán magával és a feleségével is végzet, mivel nem tudta feldolgozni a bűntudatát. Ez 1958-ban történt, de a személyes tárgyaik még mindig a házban vannak.

4. Michigan: 1942-ben egy hármas gyilkosság történt ebben a házban, a neve: Temple Haunted Mansion.

5. Texas: Az 1970-es években számos rejtélyes haláleset történt a Hooley Haunted Mansion-ben. Főként átutazók szálltak meg benne.

6. Ohio: Őrületes boszorkányság zajlott a Milan Mansion-ben. A tulajdonosa egy a helyiek szerint egy valódi boszorkány volt, akit Milan-nak hívtak. Állítólag a veranda alatt van eltemetve.

7. Pennsylvania: a Doll House Masion egy teljesen elhagyatott ház, viszont tele van babákkal és az ezek előállításához szükséges eszközökkel.

8. Connecticut: A Bailey Mansion egy átkozott ház, ami egy amerikai horror TV sorozatot is megihletett.

9. Ohio: Ebben a Clevelandben található házban kínozta és gyilkolta meg áldozatait Michael Madison sorozatgyilkos.

10. Pennsylvania: Ez az Olvider Family Mansion. Az Oliver család 1898-ban eltűnt. A nyomozók sosem jöttek rá, hogy mi történt velük, de a helyiek állítólag gyakran látják őket a ház ablakaiban.

11. Ohio: Ebben a házban lakott gyerekkorában az egyik hírhedt amerikai sorozatgyilkos, Robert Berdella (úgy is ismert, mint Kansas City mészárosa). A börtönpszichológus által készített profil szerint Berdellának nagyon nehéz gyermekkora volt, 16 éves korában meg is erőszakolták. Emiatt eltökélt szándéka volt, hogy kivégez mindenkit, aki a szexiparban dolgozik.

12. New York: Buffaloban áll elhagyatottan a Cater House Estates. Itt lakott Donand Caters sheriff, mielőtt lelőtte magát. A házat 1968-ban végleg lezárták. A helyiek szerint azonban folyamatosan hangokat lehet hallani a házból. Tehát mégiscsak lakik ott valaki....

13. Ohio: Ebben a házban rejtette el áldozatait Anthony Sowell sorozatgyilkos. A ház romos, de a helyi lakosok nem mernek az előtte lévő járdán sétálni, mert hangokat lehet hallani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!