Nagyvilág

2014.10.14. 17:18

Ez a férfi 700 autóval közösült. Eddig.

Egy dolog szeretni az autót, de ez az intim kapcsolat már túlmegy minden határon. Hiába, kinek a pap, kinek a Volkswagen...

Egy dolog szeretni az autót, de ez az intim kapcsolat már túlmegy minden határon. Hiába, kinek a pap, kinek a Volkswagen...Edward Smith annyira imádja az autókat, hogy a rajongását egy következő szintre emelte, le is fekszik velük. Illetve azt nem tud, de hát a maga formájában közösül az autókkal. Az egyik reggeli műsorban vallott fura szenvedélyéről és bevallotta, hogy eddig 700 autót erőszakolt meg (nyilván egyiknél sem volt beleegyezés).

Elmesélte, hogy az autók iráni szerelme gyerekkorában kezdődött, a szüzességét egy VW Bogár vette el tini korában. "Egyik este olthatatlan vágyat éreztem, hogy kilépjek a kapun és magamévá tegyem az autót." - mesélte élményeit Edward, majd így folytatta: "a testében fogott meg valami". Nagyon megkönnyebbült, hogy ezt elmesélhettek a világnak.

De jogosan merül fel a kérdés, hogyan is tud egy ember egy autóval szexelni? Edward úgy magyarázta, hogy átöleli az autó kaszniját, közel húzódik hozzá, beszél neki, a többi pedig a fizikai kielégülés. A jelenlegi nagy szerelme egy fehér VW Beetle, aki már 1982 óta vele van, de bevallotta, hogy két kisteherautó iránt is érez valamit. Az autók világában nyilván nehezen kivitelezhető a monogámia. A Bogárral nagyon mély a szerelmük, úgy érzi, semmi sem választhatja el őket. 1971-72-ben volt kapcsolata egy nővel is, de azt nem tartotta elég kielégítőnek.


A felháborító és gusztustalan akcióját egy rendőr pont észrevette, ezért letartóztatta a 46 éves férfit... tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!