Nagyvilág

2014.11.12. 15:00

Keira Knightley legjobb fotói

Keira Knightley mindig csodálatos: rövid hajjal, hosszú hajjal, szőkén vagy barnán, estélyiben vagy anélkül. Most összegyűjtöttük a színésznőről a 24 legjobban sikerült felvételt.

Keira Knightley mindig csodálatos: rövid hajjal, hosszú hajjal, szőkén vagy barnán, estélyiben vagy anélkül. Most összegyűjtöttük a színésznőről a 24 legjobban sikerült felvételt. Keira Christina Knightley (via Wikipedia) (Teddington, Anglia, 1985. március 26. –) Oscar-díjra jelölt angol filmszínésznő. Gyermekszínészként kezdte karrierjét, nemzetközi ismertségre 2003-ban tett szert a Csavard be, mint Beckham és A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című filmek egyik főszerepével. Knightley azóta számos hollywoodi produkcióban szerepelt, 2005-ben Oscar-díjra is jelölték a Büszkeség és balítélet legfrissebb változatában nyújtott alakításáért. 2007-ben A Karib-tenger kalózai: A világ végénben és a Vágy és vezeklésben láthatta a néző. Tekintse meg a fotókat a galériában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!