Nagyvilág

2015.01.08. 21:31

CES 2015 - Fotók: A legfurcsább autók

CES 2015, Las Vegas - Bár a kiállítás elsősorban kütyükről szól, az autógyártók területet követeltek maguknak, de csak azt bizonyították be, hogy vagy a gyógyszer gurult el vagy megszaladt a ceruza.

CES 2015, Las Vegas - Bár a kiállítás elsősorban kütyükről szól, az autógyártók területet követeltek maguknak, de csak azt bizonyították be, hogy vagy a gyógyszer gurult el vagy megszaladt a ceruza. Ugyanakkor Las Vegasba tökéletesen illenek ezek a járgányok. Pont olyanok, mint amikor a Másnaposokban próbálnak kijózanodni és akkor jönnek rá, hogy mekkora marhaságot terveztek előző este alkoholos mámorban. Pánikolni azonban nem kell, ezek az autók szinte biztos, hogy sosem kerülnek a szalonokba. Csupán néhány kreatív elme fellángolásának szimbólumai.

Tekintsük át a 2015-ös CES legfurcsább autóit:

1. Mitsubishi Emirai

Mitsubishi_concept_car

2. Accele Electronics

2gdgtmob

3. Image Dynamics

6rcrs9807

4. DB Link

1bik9807

5. PowerBass

5rcr087

6. Polaris Slingshot

Polaris_car

7. MTX Audio

8rdrcr987

Az azért sok modellben közös, hogy az első tengelytáv sokkal szélesebb, mint a hátsó (már ha egyáltalán van tengelytáv, mert az is lehet, hogy csak egy kerék árválkodik hátul).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!