Nagyvilág

2015.01.06. 13:10

CES 2015 - Videó: Végre hangvezérléssel is kapcsolhatjuk a lámpákat

CES 2015, Las Vegas - Egészen mostanáig nem sok értelme volt az Apple által kifejlesztett HomeKit-nek. A iDevices viszont megtalálta a megoldást.

CES 2015, Las Vegas - Egészen mostanáig nem sok értelme volt az Apple által kifejlesztett HomeKit-nek. A iDevices viszont megtalálta a megoldást. A cég székhelye Connecticut-ban található és appok, valamint Bluetooth eszközök fejlesztésével foglalkoznak. Las Vegasban bemutatták az első HomeKit-kompatibilis eszközöket. A neve Switch és a házunkban található különböző elektromos eszközöket vezérelhetjük vele. Tulajdonképpen nem más, mint egy internetre csatlakoztatható fali konnektor. Amint a Switch-et a felhasználó bedugja a már meglévő konnektorba, irányítani tudja az eszközeit. Az app személyre szabható és a cég újabb fejlesztéseket is ígér. A termék 2015 első felében fog megjelenni a piacon, 50 dollár körüli áron.

Itt egy videó, ami bemutatja az eszköz működését:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!