Nagyvilág

2015.02.11. 09:20

Fotók: Művészi banánok

Stephan Brusche nagyon szeret rajzolni, de amikor a papír már nem elégíti ki a fantáziáját, fog egy banánt és abból alkot valamit az utókor számára. Mesteri hámozások következnek.

Stephan Brusche nagyon szeret rajzolni, de amikor a papír már nem elégíti ki a fantáziáját, fog egy banánt és abból alkot valamit az utókor számára. Mesteri hámozások következnek.

A művész Hollandiában él és imádja a banánhéjat. Elmondása szerint nagyon könnyű rá rajzolni egy hagyományos tollal is. Egy alkotás elkészítése 5-25 percet vesz igénybe. A héjak faragásához szintén egy kisebb, mezei konyhakést használ. Tehát gyakorlatilag bárki nekiláthat hasonlókat alkotni otthon, akár most is! A gyerekek biztosan élvezni fogják. A banán pedig utána is elfogyasztható.

1. Homer Simpson

Stephan Brusche enjoys drawing, but working on regular paper doesn t exactly pique his interest. Instead, he uses banana peels.

2. Egy zsiráf

So...why this potassium-packed fruit?

3. Szerelmesek

"Banana peels are actually pretty excellent to draw on with a ballpoint pen. It just flows across the banana," Brusche told BuzzFeed News.

4. Viking

Brusche, who lives in Rotterdam in the Netherlands, said that depending on the intricacy, drawings can take anywhere from 5 to 25 minutes to complete.

5. Banánszerelem

He uses a small kitchen knife to carve the peels.

6. Beatles

Here s the Beatles  Abbey Road cover...

7. A híres Michelangelo festmény

Michelangelo s "Creation of Adam."

8. Karácsonyra: Betlehem

And look! A banana-inspired nativity scene!

9. Kutya

This sausage dog is bananas!

10. Marilyn Monroe

A peeled banana is perfect for recreating Marilyn Monroe s famous breezy skirt scene.

11. Elfogyasztott hal

One man s trash is another man s canvas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!