Nagyvilág

2015.05.15. 15:09

Egy üzletember 2,1 milliárdért pornósztárt stoppolt magának

Az összegért cserébe 15 éves exkluzivitást kért a pornósztártól egy titokzatos üzletember. Milyen Micsoda nő?

Az összegért cserébe 15 éves exkluzivitást kért a pornósztártól egy titokzatos üzletember. Milyen Micsoda nő?Richard Gere mindössze egy shoppingolással és néhány ezer dollárral szúrta ki Julia Roberts szemét. Egy kínai milliárdos ennek a többszörösét kínálta, de az idő is a többszöröse. A 22 éves Rola Misaki (Takizawa Rola néven is ismert) egy félig orosz, félig japán pornószínésznő. A párocska máris több rendezvényen feltűnt, főként a fővárosban, Pekingben. A tudósítások szerint a titokzatos milliárdos egy álarccal takarta magát, nehogy valaki felismerje.

A bejelentésnek nem igazán örültek a rajongói, hiszen így 15 éven át nélkülözniük kell őt a képernyőről. 37 évesen, 2,1 millárd forinttal a zsebében pedig nem biztos, hogy lesz kedve visszamenni forgatni. A Sina Weibo (ez a kínai Twitter) portálon 4,8 millió követője van és most mind egyként könnyezik, hogy búcsúzniuk kell kedvenc pornósuktól. Sokan azért rajonganak érte, mert a filmekben is a természetes szépsége kerül előtérbe. Misaki 2012 óta szerepel felnőtt filmekben, ezek közül sok óriási siker lett Japánban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!