Nagyvilág

2015.05.04. 14:19

Francba a magyar érettségivel, egy jó esszéért kecskefarmot kaphatunk!

Egy ötös az érettségin vagy egy 350,000 dollár értékű kecskefarm? Mindkettőhöz egy pazar esszére van szükség!

Egy ötös az érettségin vagy egy 350,000 dollár értékű kecskefarm? Mindkettőhöz egy pazar esszére van szükség! Egy alabamai párnak (Leslie és Paul Spell) elege lett a kecskékből és a 85 állatot tartalmazó, 350,000 dollár értékű farmjukat csak úgy elajándékozzák annak, aki a legjobb esszét írja. Nincs semmi átverés, az ingatlan garantáltan tehermentes! Akkor jutottak erre a döntésre, amikor rájöttek, hogy a potenciális vásárlók képtelenek kifizetni a farm értékét.

A szerencsés nyertesnek minden segítséget megadnak, gyakorlatilag csak be kell ülni a tulajdonosi székbe. De azért mégis van valami trükk: a nevezési díj 150 dollár (kb. 41,000 forint) és egy jól megírt esszé. Úgy számolnak, hogy sikerül összeszedni 2,500 pályázót, amivel már 375,000 dollár lenne a zsebükben. Ebből kifizetik minden tartozásukat és még 20,000 dollárt is adnak a nyertesnek. Érdekes ajánlat és nagyon hasonlít arra a trükkre, mint amikor téglánként adták el a házat és a kisorsolták a tulajdonost.

Itt lehet jelentkezni: http://www.goatdairyessay.com/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!