Nagyvilág

2015.06.15. 11:49

Lecsukták, mert 10 évig nem vitte vissza a kikölcsönzött VHS kazettát

Kayla Michelle Finley még 2005-ben kölcsönözte ki az Anyád napja című vígjátékot, amin akkor még biztos nevetett, most már nem fog. Elfelejtette visszavinni, amit most börtönnel jutalmaztak.

Kayla Michelle Finley még 2005-ben kölcsönözte ki az Anyád napja című vígjátékot, amin akkor még biztos nevetett, most már nem fog. Elfelejtette visszavinni, amit most börtönnel jutalmaztak. A Dél-Kaliforniában élő hölgy 10 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy szerez magának egy kellemes, vidám estét és kikölcsönzi az egyébként nagyon vicces, Jennifer Lopez főszereplésével készült filmet a Dalton Videos-ból. A most 27 éves Kayle egy másik ügy miatt járt a rendőrségen, amikor közölték vele, hogy elfogatóparancs van ellene, ezért most letartóztatják. A kölcsönző tulajdonosa ugyanis feljelentette őt lopás miatt.

Mivel a kihallgatására csak másnap volt lehetőség, estére bent tartották. A nő most fel van háborodva, mert szerinte bűnözőként bántak vele, pedig nem is az. Mondjuk az tény, hogy érdekes egy olyan kazetta miatt ülni, ami már valószínűleg meg sincs és egyébként se lenne mivel lejátszani.

Azért az is elég mellbevágó, hogy ez a film már 10 éves... következzen a klasszikus "Hú, de öreg vagy" jelenet:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!