Nagyvilág

2015.06.24. 10:25

Ne aggódj, a német törvényalkotók is hülyék az internethez

Aki járt már Berlinben az, nagyon jól tudja, hogy a németek elég erősek az erotikában. Az internettel kapcsolatos törvényalkotás viszont nekik sem akar összejönni.

Aki járt már Berlinben az, nagyon jól tudja, hogy a németek elég erősek az erotikában. Az internettel kapcsolatos törvényalkotás viszont nekik sem akar összejönni. 2002-ben a német kormány hozott egy törvényt, miszerint erotikus könyveket kizárólag este 10 és reggel 6 óra között lehet vásárolni, egyéb időpontban illegális. Most nagyon okosan rájöttek, hogy már nem mindenki papíralapú könyvet olvas, hanem (kapaszkodjatok) létezik e-book is! Mit tesz ilyenkor egy hozzáértő törvényalkotó? Kiterjeszti a tiltást!

Most pedig azon törik a kis fejüket, hogy egyáltalán hogyan alkalmazzák egy ezt a zseniális szabályt, hiszen mi van akkor, ha az Amazonról rendel valaki, ami ugyebár Amerikai cég és ott van az időeltolódás. Most akkor a vevő vagy az eladó időzónája számít? Az most mellékes, hogy 0-24-ig lehet a hardcore XXX pornót streamelni ingyen bárhol, bármikor.  A szürke 50 árnyalatát csak este 10 után vásárold meg, ellenkező esetben könnyen az Interpol körözési listáján találod magad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!