Nagyvilág

2015.07.03. 08:49

Démon veri az alvó családot

Egy Dél-Walesben élő család éjszakái elég mozgalmasan telnek, amíg alszanak, egy gonosz démon molesztálja őket. Who you gonna call?

Egy Dél-Walesben élő család éjszakái elég mozgalmasan telnek, amíg alszanak, egy gonosz démon molesztálja őket. Who you gonna call?A Fry család arról panaszkodik, hogy egy démon lakik a házukban, aki perverz módon pont akkor baszkurálja őket, amikor alszanak. A 46 éves Tracey biztos benne, hogy egy démon garázdálkodik az otthonukban, ezért rávette a 32 éves apukát (hopsz, egy laza 14 év korkülönbség anyuci javára), hogy fizessen 100 fontot (átszámítva 44,000 forintot) egy szakembernek, aki eltakarítja a betolakodót.

A család még a helyi papot is megkérte, hogy szentelje fel a házukat. A démon a gyerekeket se hagyja békén, sőt, egy fotót is sikerült készíteni róla, amint épp a gyerekszobában csücsül.

COMP_GHOST

Van úgy, hogy teljesen sértetlenül fekszik le a feleség éjszaka és reggel sebekkel ébred. A férj fogadkozik, hogy nem ő volt az, sosem ütné meg a feleségét.

A vicar has blessed a couple s home after the married pair told how they were MOLESTED in the middle of the night by a phantom demon. Keiron Fry, 32 and wife Tracey Ann, 46, called in their local vicar for help to drive away the bullying ghost. Vicar Johnathan Widdess agreed to visit their home after hearing about their spooky bumps in the night - which all started after Halloween.   Pictured here is injuries to Tracey Ann apparently caused by the ghost © WALES NEWS SERVICE

A család cicája már annyira retteg, hogy nem is mer felmenni az emeletre. A démon egyszer állítólag azt mondta a gyerekeknek, hogy elvágja a szülei torkát - ez volt az a pont, amikor betelt a pohár és szakértőtől kértek segítséget. A sok erőfeszítés ellenére a démon még mindig lakótárs és Tracy nagyon aggódik, hogy a házasságuk is rámehet a dologra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!