Nagyvilág

2015.07.29. 15:45

Szolgálunk, védünk és füvet is nyírunk

Az internet népe felállva tapsolja azt a rendőrt, aki egy kerekesszékes férfi kertjében segített lenyírni a füvet. Persze olyan is akad, akinek ez nem tetszik.

Az internet népe felállva tapsolja azt a rendőrt, aki egy kerekesszékes férfi kertjében segített lenyírni a füvet. Persze olyan is akad, akinek ez nem tetszik. Kalamazoo egy nagyon szép kis város Michigan állam nyugati részén, körülbelül 75,000-en lakják. A helyi rendőrség egyik párosa hihetetlen segítőkészségéről tett tanúbizonyságot. Joe Hutson és John Khillah meglátták, amint egy kerekesszékes férfi épp a fűnyírójával bajlódik. Egyikük neki is esett a pázsit megrövidítésének, míg a társa elment és rövid időn belül szegélynyíróval és lombfúvóval tért vissza, hogy a portát még szebbé varázsolják. A helyi rendőrség egyébként híres arról, hogy nem csak a klasszikus feladatait látja el, a Facebook oldaluk tele van a jótékonykodásuk bizonyítékaival (pl. gyerekekkel kosárlabdáztak és lerobbant autósnak is segítettek már).

Néhány hozzászóló azonban felvetette, hogy a nemes cselekedet elismerése mellett arra is gondolni kell, hogy a szervezet az adófizetők pénzéből működik. A rendőröket pedig hivatalosan nem azért tartják, hogy füvet nyírjanak meg gyerekekkel sportoljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!