Nagyvilág

2015.07.01. 09:26

Túszdráma: 15 percenként kivégzett egy csirkét

A szerelem néha olyan dolgokra kényszerít minket, amiket nem fogunk büszkén mesélni az unokáinknak.

A szerelem néha olyan dolgokra kényszerít minket, amiket nem fogunk büszkén mesélni az unokáinknak. A 18 éves, Alabamában élő Hayden Smith túszul ejtette édesanyja csirkéit, majd a mobilja kamerájával élőben bejelentkezett. Tettét azzal indokolta, hogy az édesanyjától várta, hogy helyrehozza a barátnőjével megromlott kapcsolatát. Amíg ezt nem teszi meg,15 percenként kivégez egy csirkét. Az állatok lemészárlása után a ház felgyújtását is kilátásba helyezte. Az édesanya délig kapott haladékot.

Erről valahogy az Üvegtigris 2 klasszikus jelenete jutott eszünkbe:

12:00-tól megkezdte a csirkék lemészárlását. Ami durvább, hogy a ház felgyújtásával is fenyegetőzött. Kijelentette, hogy ha rendőrt hívnak, azt is megöli, sőt, öngyilkos is lesz. Smith betartotta az ígéretét, minden egyes hulláról fotót küldött az édesanyjának, összesen 6 csirke veszett oda, aztán megérkeztek a rendőrök és letartóztatták. Feltételezzük, hogy a kapcsolata az exével nem javult a cselekmények hatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!