Nagyvilág

2015.09.09. 10:04

Boldog születésnapot, itt van 12 zacskó kokain

Egy mintaanya úgy próbálta meg feldobni a lánya 18. születésnapját, hogy kokaint vásárolt a bulizóknak. Ráadásként még limuzint is bérelt nekik.

Egy mintaanya úgy próbálta meg feldobni a lánya 18. születésnapját, hogy kokaint vásárolt a bulizóknak. Ráadásként még limuzint is bérelt nekik. Nicola Austen 300 fontot (körülbelül 130,000 forint) költött el 6 gramm kokainra. Úgy tervezte, hogy egy igazi londoni bulizós estét szervez a lánya 18. születésnapjára. Limuzint is bérelt, hogy ott majd kényelmesen elfogyaszthassák az illegális szert. A buli azonban nem jött össze, a rendőrség lecsapott a felelőtlen édesanyára. A 37 éves anyuka (aki egyébként már nagymama is!) házát átkutatták és meg is találták a drogot, a rendőrség letartóztatta.

A börtönt családi okokra hivatkozva megúszta, végül 9 hónap felfüggesztettet kapott. A bíró azt is elfogadta mentségként, hogy a kokaint csak kis körben kívánta terjeszteni és nem pénzért. A 3 gyermek anyukának volt már dolga korábban is a rendőrséggel (összesen hatszor), egyszer például amfetamin birtoklásáért került a vádlottak padjára. "Csak azt akartam, hogy jól érezzék magukat" - nyilatkozott Nicola Austen.

Ezek is érdekelhetik