Nagyvilág

2016.08.30. 18:08

A csikidám királya végig uralta a színpadot

Szatmárnémeti – Vannak dolgok az életben, amiket egyszerűen nem lehet megunni: ilyen például a csokitorta és a csikidám életérzés.

Szatmárnémeti – Vannak dolgok az életben, amiket egyszerűen nem lehet megunni: ilyen például a csokitorta és a csikidám életérzés. Ez utóbbiból pedig bőven „falatozhatott” az, aki kilátogatott Szikora Robi és az R-Go koncertjére Szatmárnémetibe, az Újközpontba – tájékoztatta lapunkat File Mónika, aki szerint a 15. Partiumi Magyar Napok (PMN) egyik leginkább várt fellépője bizony Szikora Robi volt. Az a Szikora, akinek életszemlélete és életszeretete figyelemre méltó, energiája pedig egyszerűen hihetetlen.

File Mónika határon túli élménybeszámolója szerint a csikidám koronázatlan királya végig uralta a színpadot, izzott körülötte a levegő, a közönség pedig percről percre, dalról dalra lett maga is egyre inkább részese a koncertnek. Először csak figyelték az új lemez nótáit, majd már énekelték a kedvenc dalokat, végül pedig szinte már tomboltak a csikidám ritmusokra.

– A zenekar és a gidák végig diktálták serényen az ütemet, Robi a színpad elején maga is dobverőket ragadott, volt tűzzsonglőrködés és sípszó, egyszóval minden adott volt egy fergeteges bulihoz – tudta meg lapunk File Mónikától.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!