Nagyvilág

2016.09.12. 08:35

Videó: Ember-ketrecek mindenütt - Valódi horror-látvány az Iszlám Állam bírósága és börtöne Fallúdzsában

Irak - Az iraki hadsereg egyik tisztje az NBC Newsnak azt mondta: úgy zárták be az embereket ezekbe a vasketrecekbe, mint az állatokat.

Irak - Az iraki hadsereg egyik tisztje az NBC Newsnak azt mondta: úgy zárták be az embereket ezekbe a vasketrecekbe, mint az állatokat.

Megrázó felvételek készültek Fallúdzsában, ahonnan júniusban űzték ki az Iszlám Államot az iraki kormányerők és az amerikaik segítségével: amit hátrahagytak, mindent elmond az ISIS-ről. Az Iszlám Állam által felállított bíróság és börtön lepusztult, a falon levált festék, a járólapok összetörve, és ott áll hét ketrec is, amiben egy-egy ember csak összegörnyedve, kifacsart testtartással fér el. Ilyen embertelen körülmények között tartották fogjaikat a dzsihadisták.

Forrás: origo.hu | mirror.co.uk.


A mentőautóban ülő kisfiú tízéves bátyja belehalt sérüléseibe: egyike annak a közel ezernégyszáz embernek, akik az elmúlt négy hónapban vesztették életüket a városban. Felkavaró képek!

Már több mint 17 ezren haltak meg a szír kormány börtöneiben a véres polgárháború kezdete óta. Az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet megdöbbentő információi volt raboktól származnak, akik túlélték a bántalmazásokat. Figyelem, megrázó felvételek!

Nagyon durva videó arról, milyen is most a mentősök élete a polgárháború sújtotta Szíriában.

Ezek is érdekelhetik