Nagyvilág

2016.10.03. 15:05

Illegális bevándorlás - Afgán menekült molesztált a vonaton egy fiatal lányt Ausztriában

Bécs - Afgán menekült molesztált a vonaton egy fiatal lányt az ausztriai Tirol tartományban vasárnap délelőtt - közölte a tartományi rendőrség. A 16 éves osztrák lányt a tiroli Zams település és Innsbruck városa közötti vonatszakaszon érte az inzultus.

Bécs - Afgán menekült molesztált a vonaton egy fiatal lányt az ausztriai Tirol tartományban vasárnap délelőtt - közölte a tartományi rendőrség.

A 16 éves osztrák lányt a tiroli Zams település és Innsbruck városa közötti vonatszakaszon érte az inzultus.A menekült többször próbálta megsimogatni és megcsókolni a lány arcát annak ellenére, hogy az határozottan tiltakozott ellene. A kalauz látta meg a vonatkocsiban síró fiatalt, aki korábban nem mert szólni a történtek miatt.

Az elkövető egy 20 éves afganisztáni menekült férfi az ausztriai Vorarlberg tartományban lakik. A férfit feljelentették, azonban eddig nem akart vallomást tenni.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!