Nagyvilág

2017.03.13. 14:21

A nagy találkozó: a 19 millió orállal kampányoló modell a műpéniszű férfival akar megismerkedni (18+)

Olaszország, USA - <a href="/video-oralturnen-a-modell-szajba-veszi-azokat-akik-nemmel-szavaztak-a-referendumra-cel-az-egy-millio-ferfi-18/3356160" target="_blank">Mint arról korábban beszámoltunk</a>, a 27 éves modell, Paola Saulino korábban azt ígérte, szexuális juttatásban részesít mindenkit, aki nemmel szavaz az olasz referendumra - konkrétan szájjal kényezteti. Talán nem csak emiatt, de a népszavazáson összesen 19 419 507-en szavaztak nemmel, így a modellnek bőven akad elfoglaltsága, eddig 400 választóval végzett.

Olaszország, USA - Mint arról korábban beszámoltunk, a 27 éves modell, Paola Saulino korábban azt ígérte, szexuális juttatásban részesít mindenkit, aki nemmel szavaz az olasz referendumra - konkrétan szájjal kényezteti. Talán nem csak emiatt, de a népszavazáson összesen 19 419 507-en szavaztak nemmel, így a modellnek bőven akad elfoglaltsága, eddig 400 választóval végzett.

A modell most arról nyilatkozott, hogy szívesen megismerkedne a 44 éves Mohammed Abaddal, a férfival, akiről korábban megírtuk, mindössze 6 éves volt, amikor egy autóbalesetben elveszítette a péniszét és az egyik heréjét, s utána egy húsz centis, ún. bionikus péniszt kapott, ami szó szerint gombnyomásra működik: ha megnyom a heréinél egy gombot, folyadék tölti meg a műpéniszt, és tudja használni.

- Azt hiszem, jó lenne, ha kipróbálhatnám a tudásomat rajta. sose láttam bionikus péniszt még. Talán nagyobb és jobb lenne, mint egy normális pénisz - nyilatkozta a modell.

Nem meglepő mód a férfi sem zárkózik el a találkozó elől.

- Nem mondok semmire sem nemet. Ha eljön az ideje, nem fogom azt mondani, hogy nem - mondta Mohammed Abad.

Forrás: borsonline.hu


Olaszország - Az olasz modell, a 27 éves Paola Saulino korábban azt ígérte, szexuális juttatásban részesít mindenkit, aki nemmel szavaz az olasz referendumra. Állja a szavát.

USA – Mohammad Abad mindössze hat éves volt, amikor egy autóbalesetben elveszítette a péniszét és az egyik heréjét. A sebészek a fiú lábából vett szövetből kis csövet formáltak a pénisze helyére, amin keresztül ugyan képes volt vizelni, de az új “pénisze” érzéketlen volt és szexuálisan sem működött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!