Nagyvilág

2017.06.13. 15:37

Videó: Miközben az ibizai gépen szexelt egy lánnyal, otthon ücsörgött a terhes menyasszonya

Ibiza - <a href="http://www.szon.hu/video-nem-birta-ki-a-par-mar-a-repulon-elkezdtek-szexelni-18/3514666" target="_blank">Bejárta az internetet az a felvétel, amit egy ibizai repülőgépjáraton készítettek a lesokkolt utasok</a>. Egy párocska nem bírta már kivárni az utat, és egymásnak estek már a gépen. Ám kiderült, hogy a férfinak van egy 6 hónapos terhes menyasszonya, aki mit sem tudott erről a kis repülős légyottról, sem a nőről, akivel a párja látható. Juj.

Ibiza - Bejárta az internetet az a felvétel, amit egy ibizai repülőgépjáraton készítettek a lesokkolt utasok. Egy párocska nem bírta már kivárni az utat, és egymásnak estek már a gépen. Ám kiderült, hogy a férfinak van egy 6 hónapos terhes menyasszonya, aki mit sem tudott erről a kis repülős légyottról, sem a nőről, akivel a párja látható. Juj.

Hab a tortán, hogy a pofátlan pasi állítólag a repülőgép utasaitól próbált óvszert kuncsorogni. Különösmód egyébként a repülőgép legénysége semmit nem tett, hogy megállítsa az enyelgő párt abban, hogy korhatáros műsort rendezzenek a járaton. Egy mellettük ülő női utas jelezte pedig nekik a dolgot, és neki segítettek is új helyet találni a gépen.

A légitársaság vizsgálja az ügyet. Vélhetően a felvételen látható férfinak most egy másik "vizsgálattól" is tartania kell: méghozzá a menyasszonyától otthon.

Forrás: dailymail.co.uk


A párocska nem bírta ki Ibizáig, egymásnak kellett esniük a repülőn. A többi utas igencsak zavarba jött a dologtól, kényszeredett nevetés hallatszódik csak soraikból, no meg persze akadt olyan utas is, aki rögtön megörökítette kamerával a szokatlan jelenetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!