akcióvígjáték

2019.05.09. 14:36

A Mikulás szerepébe bújik Mel Gibson

A Fatman című filmben a jóságos figura igencsak nehéz helyzetbe kerül.

Mel Gibson attends Michael Muller's HEAVEN, presented by The Art of Elysium, on January 5, 2019 in Los Angeles, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")

Forrás: FPAFull Picture Agency via AFP

Mel Gibson Mikulást játszik egy fekete komédiában, melynek forgatása jövőre kezdődik Kanadában – értesült a The Hollywood Reporter.

A Fatman című akcióvígjáték egy elkényeztetett kölyökről szól, aki felbérel egy bérgyilkost, hogy kinyírja a lappföldi hírességet. A filmet Ian és Eshom Nelms rendezi és a fivérek írták a forgatókönyvet is. A producerek között szerepel Brandon James, a Rough House-tól, valamint Nadine de Barros a Fortitude és Lisa Wolofsky a Skywolf képviseletében.

„Mel tökéletes választás Kris Kringle szerepére, úgy láthatjuk majd, mint még soha, izgatottan várom, hogy elkészüljön ez a fekete karácsonyi komédia”

- nyilatkozta de Barros.

A Fatman Mikulása nem a megszokott joviális figura, Gibson egy olyan Télapót alakít, akinek az üzlete hanyatlóban van, ezért keményen kell küzdenie. A 12 éves Billy, akivel nem törődik senki, azért fogad bérgyilkost, mert feldühíti, hogy karácsonykor csak szenet talál a zoknijában ajándékként.

Mel Gibsont idén a Professor and the Madman című, 19. század közepén játszódó életrajzi filmben láthatta a közönség, amelyben az első oxfordi angol szótár készítőjét alakította. Jelenleg több új produkció szereposztásában is olvasható a neve: a Boss Level című thrillert augusztusban mutatják be, a War Pigs és a Waldo című akciófilmeknek és a Black Flies című drámának pedig az előkészületei folynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!