Lucky Chops

2019.05.28. 13:00

Újra nálunk koncertezik a világ egyik legőrültebb bandája

A Lucky Chops New York-i metróaluljárókban kezdte a karrierjét, október 22-én pedig Magyarország lesz a következő állomásuk.

A Lucky Chops-fiúk először a New York-i metróban kezdtek fellépni, hogy szebbé tegyék az utazók mindennapjait, de miután felkerültek a róluk készített mobiltelefonos videók a netre, villámgyorsan terjedt a hírük, és hamarosan már egy európai turnén találták magukat, tovább növelve rajongóik számát.

Miután felvették végre az első, teljesen önálló stúdióalbumukat, a zenekar örömmel kalauzolja rajongóit legújabb zenei utazásukra. A vadonatúj turné hamarosan megkezdődik, hogy a rajongókat egyre több városban táncra és szórakozásra buzdítsa.

A zenekar energiájának intenzitása abból is ered, hogy meg akarják osztani a zene gyógyító és inspiráló erejét. Ez az erő világszerte hatott, és több száz millió nézőt adott a zenekar online videóinak, valamint több mint huszonöt országba juttatta már el a bandát koncertezni. A banda tagjai elkötelezett zenei oktatók is, emellett rendszeresen fellépnek iskolákban és kurzusokon, hogy segítsék a zenészek következő generációjának képzését és inspirálását.

2017-es, kirobbanó sikerű budapesti koncertjük után a Lucky Chops ismét fellép Magyarországon; 2019. október 22-én a Barba Negra Music Club színpadán lesznek láthatóak.

A budapesti koncertre jegyek május 31-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a https://jegy.rock1.hu oldalakon keresztül.

Borítókép: Lucky Chops

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!