mozimustra

2019.06.10. 16:28

Még soha nem kezdett ilyen rosszul egyetlen X-Men sem

A várakozásoktól jóval elmaradó eredménnyel, de azért a heti toplista élén indított a hétvége két nagy reménysége az észak-amerikai mozikban.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 04: Actress Sophie Turner wearing a Louis Vuitton dress arrives at the Los Angeles Premiere Of 20th Century Fox's 'Dark Phoenix' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on June 4, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / Image Press Agency / NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Az első helyen végzett A kis kedvencek titkos élete 2 animációs kalandfilmvígjáték, amelynek 47,1 millió dollárra becsült

nyitóhétvégi bevétele még a felét sem érte el a 2016-os elődje által termelt összegnek.

A vártnál sokkal rosszabbul teljesített az X-Men-széria legújabb darabja,

az X-Men: Sötét Főnix scifi-akciófilm, amelynek 33 millió dolláros nyitóhétvégi bevétele az eddigi legrosszabb eredmény az X-Men-produkciók 20 éves történetében.

Az észak-amerikai hétvégi filmes slágerlista harmadik helyén az Aladdin élőszereplős változata végzett, amelyre forgalmazása harmadik hétvégéjén is még 24,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az egyesült államokbeli és kanadai filmszínházakban.

A kasszasikerlista negyedik helyezettje a múlt heti győztes, a Godzilla II – A szörnyek királya című fantasy kaland- és akciófilm lett, amely 15,5 millió dollárt hozott második hétvégéjén.

Az ötödik helyezett Dexter Fletcher Rocketman című Elton John-életrajza, amely további 14 millió dollárral gyarapította a múlt heti premierhétvégén szerzett 24 millió dolláros bevételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!