akaratlanul

2019.07.23. 22:19

Egymással versenyez Katalin hercegné és Meghan Markle

Népszerűségi küzdelem dúl a két nő között.

Britain's Catherine (L), Duchess of Cambridge and Britain's Meghan , Duchess of Sussex, watch Romania's Simona Halep playing US player Serena Williams during their women's singles final on day twelve of the 2019 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 13, 2019. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A királyi család elkötelezett rajongói rendre kedvencet választanak közülük – írja a Borsonline.

Gyerekkor, család

Katalin polgári családban született, angol szülők gyermeke, két testvére van, összetartóak.

Meghan elvált amerikai szülők lánya. Féltestvérek mellett nőtt fel. Ma már csak édesanyjával tartja a kapcsolatot, züllött apja nemkívánatos személy a palotában.

Fotó: AFP

Viszonya a királynővel

Katalin viszonya nem felhőtlen II. Erzsébettel. Bár nincs vitájuk, közös témájuk sincs igazán, és Kate a mai napig frusztrált a közelében.

Meghan az első pillanatban belopta magát a királynő szívébe, nyilvános eseményeken többször látták őket nevetgélve csacsogni.

Fotó: AFP

Tanulmányok

Katalin művészettörténészi diplomát szerzett, közben amatőr fotósnak képezte magát.

Meghan katolikus lányiskolába járt, majd a Northwestern Egyetem kommunikációs szakán végzett, egy szemesztert Madridban töltött, később színitanodába ment.

Így ismerték meg a hercegüket

Katalin állítólag direkt ment a Szent András Egyetemre, hogy itt behálózza a herceget. 25 éves volt ekkor.

Meghan 35 éves korában vakrandin, barátok által ismerte meg Harryt, aki korábban sosem hallott a színésznőről.

Fotó: AFP

Eljegyzés, esküvői ruha

Katalint 2010 októberében, kenyai ki­ruccanásukon je­gyezte el Vilmos, következő év áprilisában kel­tek egybe. A hercegné ruháját az Alexander McQueennél dolgozó Sarah Burton angol tervező álmodta meg, a szatén anyagot csipkés vállrésszel dobták fel.

Meghan és Harry alig egy éve ismerték egymást, amikor 2017 őszén otthon, csirkesütés közben a herceg féltérdre ereszkedett. Csak úgy, mint a sógorék, ők is fél év múlva házasodtak. Meghan ruháját a Givenchy márka dizájnere, Clare Waight Keller készítette. Fátyla csaknem öt méter hosszú volt, a készítője tízpercenként kezet mosott, nehogy összekoszolja a finom anyagot.

Tisztelgés Diana hercegné előtt

Katalin gyakran viseli anyósa ékszereit, és előszeretettel hord Diana szettjeire emlékeztető ruhákat.

Meghan azonnal meghívta babanézőbe az anyósa közeli rokonait, és állítólag komolyan fontolgatta, hogy ha lánya születik, Dianának nevezi el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!