megérkezett a jelentés

2019.07.31. 12:20

Epilepsziás rohamban halt meg a fiatal színész

Epilepsziás roham következtében halt meg Cameron Boyce, a Jessie és az Utódok című amerikai tévésorozatok 20 éves sztárja – közölte kedden a Los Angeles-i igazságügyi orvosszakértői szolgálat.

Actor Cameron Boyce attends the Red Carpet Premiere Event for "The Descendants 2" at the Arclight Cinerama Dome, on July 11, 2017, in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

A fiatal színészt július 6-án találták holtan Los Angeles-i otthonában. Családja akkor csak azt közölte, hogy Boyce „elhúzódó betegségben” szenvedett, és álmában hunyt el.

A keddi kórboncnoki jelentés szerint a színész halála „váratlan” és „hirtelen” volt.

Boyce 9 éves korában, 2008-ban debütált a Tükrök című horrorfilmben, majd 2010-ben a Nagyfiúk című vígjátékban is szerepelt, amelyben Adam Sandler egyik fiát alakította.

A 2010-es évek elején a Disney csatorna Jessie című sorozatában játszott, amely négy évadot ért meg a képernyőn. Ezt követően Carlost, Szörnyella de Frász fiát alakította az Utódok című szériában.

A Disney csatorna szóvivője méltatta a fiatal sztár tehetségét, és kiemelte,

humanitárius munkájával ahhoz is hozzájárult, hogy jobbá tegye az emberek életét.

Boyce-nak több mint 9 millió követője volt az Instagramon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!