érző szív a fémvázban

2019.09.28. 09:30

A terminátor is szeret kedveskedni

Arnold Schwarzenegger megható ajándékkal köszöntötte Linda Hamiltont.

Actors Linda Hamilton (L) and Arnold Schwarzenegger speak on stage during the CinemaCon Paramount Pictures Exclusive Presentation at the Colosseum Caesars Palace on April 4, 2019, in Las Vegas, Nevada. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

A Terminátor filmek főszereplői olyannyira jó viszonyt ápolnak, hogy 63. születésnapjára külön ajándékkal készült kolléganőjének Arnold Schwarzenegger. Linda Hamilton és a T-800-ast alakító filmbéli partnere ismét együtt dolgozott az októberben mozikba kerülő Sötét végzet című következő filmen – írja a Bors.

A színésznő egy csokor vörös rózsát kapott, ami lehet puszta figyelmesség is, de könnyen előfordulhat az is, hogy Schwarzenegger a Terminátor 2 egyik jelenetére utalt ezzel, amikor is a Guns N' Roses zenéjére egy doboz rózsa közül előkapott egy sörétes puskát.

A terminátort alakító színész egy 25 éves képet is mellékelt, valamint leírta, hogy mennyire örül, hogy újra együtt dolgozhatnak, és természetesen azt sem felejtette el megemlíteni, hogy mennyire „tökös” nőnek tartja Hamiltont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!