izgulhatunk

2019.09.07. 09:44

Tele lesz húsvéti tojással a Halloween-folytatás

Egy régi szereplőt is újra láthatnak az eredeti film rajongói.

CinemaCon Vanguard Award recipient actress Jamie Lee Curtis speaks on stage for the 2019 Big Screen Achievement Awards at The Colosseum at Caesars Palace in Las Vegas on April 4, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Számos bennfenteseknek szánt utalást – úgynevezett húsvéti tojást – tartalmaz majd a Halloween Kills, a tavalyi nagy sikerű Halloween-reboot folytatása – írja a hirado.hu. Például szerepel benne az a színésznő, aki 9 évesen játszott az eredeti, 1978-as opuszban, és természetesen Jamie Lee Curtis sem marad ki.

Kyle Richards egy kislányt alakított, akinek a bébiszitterét megöli a késes rém. Lindsay ma már felnőtt, ragyogó nő, és talán jól tippelünk, ha arra számítunk, hogy ezúttal őt veszi üldözőbe a rém. Richards jelenleg egyébként egy sikeres reality, a Real Housewifes of Beverly Hills főszereplője, így növeli a Halloween Kills vonzerejét.

Borítókép: a film főszereplője, Jamie Lee Curtis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!