Nem hétköznapi történet

2019.10.23. 10:06

Letartóztatták az E. T., a földönkívüli sztárját

Henry Thomast bevitték a rendőrök Oregon államban, alkohol vagy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt vezetett és elaludt az út közepén.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 13: Henry Thomas arrives at the 45th Annual Saturn Awards held at Avalon Hollywood on September 13, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by David Acosta/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Image Press Agency

Letartóztatták az E. T., a földönkívüli sztárját Oregonban, írta a Fox News-ra hivatkozva az Origó.

Tualatin város rendőrsége kapott egy hívást, miszerint áll egy „gyanús„ autó egy forgalmi sávban, tehát, nem a parkoló részen.

Amikor a rendőrök odamentek, a mélyen alvó színészt találták a kormány mögött. A hatóság emberei felébresztették, hamar kiderült, hogy valamilyen szer hatása alatt vagy erősen alkoholos állapotban van, így letartóztatták és bevitték az őrsre.

Thomas legutóbb a viszonylag sikeres horror, A Hill-ház szelleme 11 részében szerepelt, előtte a Jobb időkben volt három epizódja.

Thomas játszotta a kisfiú, Elliot szerepét az E.T. című filmben
Fotó: Collection ChristopheL / Universal Pictures / Amblin Ente /AFP

1982-ben lett világszerte ismert az E.T. A földönkívüli című filmmel, amelyben ő volt a jóságos Elliott, aki összebarátkozott a ronda, de szintén jószívű idegen lénnyel, „Ítivel”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!