pörgés lesz

2019.10.21. 15:14

Martin Garrix készíti a 2020-as Eb himnuszát

A világhírű dj a torna hivatalos bevonuló zenéjéért és a tévéközvetítésekben hallható dallamokért is felel majd.

Netherlands' DJ Martin Garrix reacts after winning the Best Electronic award at the MTV Europe Music Awards (EMA) on November 6, 2016 at the Ahoy Rotterdam in Rotterdam. (Photo by JOHN THYS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: John Thys

„A torna lebonyolítása, hogy tizenkét országban rendezik a mérkőzéseket, közelebb fogja hozni az embereket a jövő nyári eseményekhez. Nagyon remélem, hogy az én dalom is segíteni fog abban, hogy Európában mindenki az Eb részesének érezze magát.

Megtisztelő, hogy engem kértek fel erre a feladatra, hiszen soha ekkora ünnepe nem volt a kontinens labdarúgásának, és én magam is focirajongó vagyok”

- fogalmazott Martin Garrix, aki

tavasszal mutatja be a kontinensviadal himnuszának első változatát, a végleges verzió pedig a római Stadio Olimpicóban sorra kerülő nyitóünnepségen hangzik fel először.

A 23 éves Martin Garrix 2016-ban a DJ Magazine Top 100-as listájának az első helyén végzett. Magyarországon a Balaton Soundon, a Szigeten és a VOLT Fesztiválon is hallhatták már a rajongók.

Az Eb-t rendhagyó módon 12 ország egy-egy városában, köztük Budapesten rendezik. A novemberre elkészülő Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad majd otthont.

Egy kis pörgés Martintól:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!