A rettenthetetlen

2019.11.04. 09:26

Itt a bizonyíték, hogy Jason Momoa a filmvásznon kívül sem ijed meg semmitől (videó)

Elképesztő felvételt tett közzé a világhírű színész.

US actor Jason Momoa poses at a photocall for the film 'Justice League' in central London on November 4, 2017. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

Khai Drogo, Aquaman csupa rettenthetetlen karakter, melyeket Jason Momoa formázott meg a közelmúltban a mozivásznon

írja a hirado.hu.

Az ilyesfajta szerepekhez természetesen nem elég a színészi képesség, muszáj, hogy fizikálisan is topon legyen az ember, hiszen nem oldhat meg minden veszélyes jelenetet kaszkadőr. A harmadik fontos követelmény pedig lehet a bátorság is.

Úgy tűnik, a hawaii-i világsztár ennek sincs híján, ugyanis az Apple TV egyik show-műsorában beszélt arról, hogy milyen érzés volt találkozni, sőt, dolgoznia egy hatalmas barnamedvével.

„Úgy kellett gyakorolnom, hogy harcolni fogok vele egy jelenetben. Két méter 70 centis volt, és szépen lassan közel kellett engednem magamhoz, hogy kommunikálni tudjak vele”

– idézte fel a medvével való első találkozást Momoa.

Az ismerkedés egyik legcukibb jelenete az volt, amikor a színész keksszel kenyerezte le az állatot. Az erről készült videót később feltöltötte az Instagram-oldalára. Persze a cukiságot otthonról, egy kényelmes fotelből lehet igazán átélni, a helyszínen minden bizonnyal mindnyájan rettegtünk volna. Jason Momoa viszont a világ legtermészetesebb módján, szájból etette a mackót.

Azonban állatkerti próbát, senkinek sem javasolunk!

Borítókép: Jason Momoa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!