jajj

2019.12.21. 16:29

Celine Dion el akart dicsekedni a karácsonyfájával, de a cipője botrányt robbantott

A színésznő nagy gyűjtő hírében áll, de eddig ez a legmegosztóbb és a leglátványosabb darabja is egyben.

Canadian singer Celine Dion performs on the opening night of her new world tour "Courage" at the Videotron Centre in Quebec City, Quebec, on September 18, 2019. (Photo by Alice Chiche / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

“Mintha kakasok lennének a lábadon” – indította el a lavinát az egyik Celine Dion rajongó, aki ahelyett, hogy az énekesnő elegáns, ezüst gömbökkel és fehér virágokkal dekorált karácsonyfáját dicsérte volna meg, kiakadt a díva lábbelijén – írja a Híradó.

A kommentelőt azonban nem lehet hibáztatni,

Dion tollas, narancssárga magassarkúja valóban olyan, mintha egy nemes kapirgálót kapott volna fel egyébként csinos csillámos koktélruhájához.

Mások szerint egyszerűen Celine lábán végezte Dumbledore főnixmadara a Harry Potterből, ami szintén találó hasonlat.

Utóbbi vélemény egyébként telitalálat, már ami a cipő rendeltetését és jelentését illeti, a Dailymail szerint a lábbeli ugyanis egy viselhető műalkotást, melyet a torontói tervező, Caitlin Doherty készített az énekesnő számára, és mely valóban egy főnixet jelenít meg, ezzel pedig

Celine-t magát szimbolizálja,

az állandó átalakulását és újjászületését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!