rég nem volt ilyen

2019.12.24. 13:07

Felügyelő sem lesz Brad Pitték közös karácsonyán

A sztárhoz ugyan csak három gyermeke megy el szenteste, de teljesen egymásra tudnak majd koncentrálni.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 18: Actor Brad Pitt arrives at the Los Angeles Premiere Of 20th Century Fox's 'Ad Astra' held at ArcLight Cinemas Hollywood Cinerama Dome on August 18, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: Image Press Agency

Brad Pitt biológiai gyermekeivel, Shiloh-val, Knoxszal és Vivienne-nel tölti a szentestét, felügyelet nélkül – írja a Ripost.

A színész kapcsolata két fiával, a 18 éves Maddoxszal és a 16 éves Paxszal azonban elég feszült, a 14 éves Zahara pedig szintén nem fogja meglátogatni.

Brad Pitt és gyermekei: Pax Jolie-Pitt (L), Shiloh Jolie-Pitt (C) és Maddox Jolie-Pitt
Fotó: Robyn Beck / AFP

Pittnek és Angelina Jolie-nak hat gyermeke van, de csak három fog vele karácsonyozni. A bennfentesek szerint az 55 éves sztár nagyon várja már, hogy a szentestét velük tölthesse.

Ez lesz az első karácsony a sztárpár 2016-os szakítása óta, hogy nem lesz jelen felügyelő, amíg a gyerekek az apjuknál vannak.

A színész és Maddox 2016 óta vannak rosszban, miután egy Los Angelesbe tartó magángépen összevesztek. Jolie próbálta a jelenleg Dél-Koreában tanuló tinit kibékíteni, de nem járt sikerrel.

Tavaly Pitt Shiloh-val, Knoxszal, Vivienne-nel és Zaharával töltötte a karácsonyt, de egy felügyelő is volt velük – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!