Mátrix 4

2020.02.19. 14:45

Fantasztikusan néz ki Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss

Motoron kapták lencsevégre a sztár duót.

US actor Keanu Reeves and Canadian-born actress Carrie-Anne Moss pose for photographers on a terrace of the Palais des festivals during the photocall for "Matrix Reloaded" directed by the Wachowski brothers during the 56th Cannes film festival on 15 May 2003. - Sci-fi franchise "The Matrix" will return for a fourth film with Keanu Reeves reprising his role as kung fu-kicking, shades-wearing hero Neo, studio Warner Bros said Tuesday. Lana Wachowski will helm the project, returning to write, direct and produce the latest installment of the hugely popular series about humans trapped in a virtual reality by machines, which has netted more than $1.6 billion worldwide. (Photo by FRANCOIS GUILLOT / AFP) / ALTERNATIVE CROP

Forrás: AFP

Fotó: AFP

A Mátrix valóban folytatódik, aki eddig kételkedett a filmes portálok híreiben, azoknak most már itt a szemmel látható bizonyíték, együtt forgat Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss – írja a Híradó.

Az első képek vasárnap készültek a párosról, amint San Francisco utcáin motoroznak.

Az új részt Lana és Lilly Wachowski rendezi, és mint látható, Neo és Trinity karaktereit az eredeti színészek alakítják az új moziban.

“Nagyon örülök, hogy, amit húsz éve felfedeztünk a valóságunkról, az most még inkább releváns. Örülök, hogy a szereplők ismét részei az életünknek, és hogy ezúttal is együtt dolgozhatok a briliáns barátaimmal.” – nyilatkozta Lana a Varietynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!