botrány

2020.02.02. 07:57

Lefogyott a Tökéletes Hang színésznője, kirúgták

Rebel Wilson már több mint 18 kilót fogyott.

2019 Cannes Film Festival

Forrás: Boesl/dpa Picture-Alliance

Fotó: Boesl

Az ausztrál Rebel Wilson sikerének titka duciságában rejlett.

Pontosabban producerei gondolhatták így, hiszen a színésznőt egy komolyabb fogyása után már nem tartották olyan hiteles karakternek, hogy legújabb filmjében, a Tökéletes hang 4. részében is eljátssza Háj Amyt, a molett énekesnőt – írja a Mindmegette.

Úgy tudni, hogy a forgatást is leállították a 39 éves nő életmódváltásának köszönhetően, aki még tavaly határozta el, hogy egészségügyi okokból ledobja magáról a felesleges kilókat.

A színésznő producere kérte, hogy hízzon fel szerepére, ám Rebel kijelentette, hogy nincs az az Isten, hogy újra visszatérjen korábbi életmódjához.

Rebel Wilson, aki egyébként még a 2010-es években robbant be a köztudatba, már valamivel több, mint 18 kilótól szabadult meg, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Az Expressnek adott interjújában azt mondta, hogy korábban mindig csak érzelmi alapon evett, igazából sosem figyelt oda a kalóriákra. Jégkrémmel vigasztalta magát, ha bánatos volt, de ha valamilyen öröm érte, akkor is desszerttel jutalmazta magát.

Ám ez mára már a múlté, hiszen rendszeresen végez köredzéseket, amit gyakran egészít ki guggolással és súlyzózással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!