Kínos tévedés

2020.02.03. 11:13

Összekeverték Shakirát és Nicole Scherzingert

Paula Abdul keverte össze a két hírességet.

Shakira kolumbiai énekesnő fellép a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében Miami Gardensben 2020. február 2-án.

Forrás: MTI/AP

Fotó: Charlie Riedel

A SuperBowl idején mindenki lázban ég nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte. Az első számú amerikai sportesemény szünetében való fellépés minden énekes álma

írja a hirado.hu.

Az American Idol zsűrije, az 57 esztendős egykori énekesnő Paula Abdul annyira izgatott lett, hogy sikerült a zenei produkciók előtt otthonról kiposztolnia a Twitterre, hogy mennyire szorít Shakira produkciójáért.

A bibi azonban az volt, hogy a kolumbiai énekesnő fényképe helyett véletlenül Nicole Scherzinger fotójával illusztrálta a posztot.

Nicole azonnal értesült a bakiról, és szenzációs humorát igazolja, hogy az alábbi reakciót tette ki Paula tévedésére:

„A csípőm nem hazudik. Én nem vagyok Shakira.”

– zárta csók és szívecske emojikkal a parádés riposztot, ugyanis Shakira legendásan jó táncos, míg Nicole álszerényen ezt nem mondaná ki magáról.

Borítókép: Shakira kolumbiai énekesnő fellép a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében Miami Gardensben 2020. február 2-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!