Kiderült a nagy titok

2020.02.03. 09:04

Valóságshow-t indít Meghan hercegné

Így akar visszatérni a televíziózáshoz.

Meghan sussexi hercegnő, Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fiának a felesége a gyarmati és a világháborúkban elesett brit katonák emlékére 91. alkalommal megrendezett ünnepségen a londoni Westminster-apátságnál 2019. november 7-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

Alig két hét telt el azóta, hogy a sussexi hercegi pár hivatalosan is távozott a brit királyi családból, de úgy tűnik, nem vesztegetik az idejüket – írja a Ripost.

Azt már lehetett tudni, hogy Meghan hercegné szeretne visszatérni a filmezéshez, Harry herceg közbenjárására már szinkronszerepet is kapott egy készülő Disney-filmben. Ez azonban még nem volt elég a hercegnének.

Mint kiderült,

aláírt a Netflixnél, így hamarosan egy valóságshow-ban láthatjuk stylist barátnőjével, Jessica Mulroney-val együtt.

A tízrészes műsor címe I Do, Redo, azaz Igen, újra igen, és olyan tehetős párok szerepelnek majd benne, akiknek az első házasságuk valamiért zátonyra futott, ezért másodszor is próbálkoztak.

A szereplésért egyébként körülbelül 588 dollárt fog kapni naponta, ami hozzájárulhat majd az anyagi függetlenedésükhöz is.

„Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének”

– mondta a műsor egyik producere a PageSix-nek arra utalva, hogy a színésznőnek korábban volt egy sikertelen házassága Trevor Engelson producerrel 2011 és 2013 között, mégis rátalált a boldogság.

Borítókép: Meghan sussexi hercegnő, Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fiának a felesége a gyarmati és a világháborúkban elesett brit katonák emlékére 91. alkalommal megrendezett ünnepségen a londoni Westminster-apátságnál 2019. november 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!