erős szövetség

2020.05.17. 13:03

Ismét szent a béke a hercegek között

Vilmos herceg és Harry herceg az elmúlt hónapokban szóba sem állt egymással, de az utóbbi időben sokszor beszélnek telefonon egymással.

(L-R) Britain's Prince William, Duke of Cambridge, Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex and Catherine, Duchess of Cambridge arrive at Westminster Abbey to attend a service to mark the centenary of the Armistice in central London on November 11, 2018. (Photo by Paul Grover / POOL / AFP)

Forrás: POOL / AFP

Fotó: Paul Grover

A testvérek kapcsolata nagyon megromlott, miután Harry úgy döntött, nem vállal többé szerepet a királyi család életében – írja a hirado.hu.

Vilmos herceg egy ideig egyáltalán nem állt szóba öccsével, Harryvel, aki feleségével, Meghannal és kisfiával, Archie-val gyakorlatilag kilépett a brit királyi család életéből.

Harry hivatalos bejelentését még a télen tette meg Instagram oldalán, melyről a család egy tagját sem tájékoztatta előre. A feszült viszony azonban korábbra datálható, de a történtek miatt még inkább elfajultak a dolgok.

Azonban örök haragról úgy tűnik, hogy nincs szó. Az ET magazinnak nyilatkozó királyi család szakértő, Katie Nicholl úgy tudja, a testvérek telefonon tartják a kapcsolatot.

„Sokszor hívják egymást, videochaten több születésnapi ünnepséget is tartottak, az pedig, hogy apjuk, Károly herceg elkapta a koronavírust, arra ösztönözte a fiúkat, hogy felemeljék a telefont.”

És, hogy hogyan viseli Katalin hercegné és a család Harry és Meghan Kanadába majd Kaliforniába költözését? A hírek szerint a botrány elült, viszont Harry, Katalin és Vilmos egy erős hármas szövetséget alkottak Meghan előtt, így aztán a párnak különösen hiányzik Harry társasága, és a gyerekeik is hiányolják nagybátyjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!