Így jobb

2020.05.28. 17:12

Keanu Reeves feledékenysége miatt változtatták meg a John Wick eredeti címét

Annyiszor emlegette így a filmet a sajtóban, hogy végül nem nagyon volt más választás, de a forgatókönyvíró egyáltalán nem bánja.

US/Canadian/British actor Keanu Reeves arrives for the world premiere of "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" at One Hanson in New York on May 9, 2019. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ANGELA WEISS

Keanu Reeves nem igazán tudta megjegyezni, vagy egyszerűen csak nem találta elég jónak filmje címét, így amikor az első részt forgatták a John Wickből, a sajtóban rendre úgy emlegette, hogy a „John Wick-mozi” – írja a hirado.hu.

A forgatókönyvet író Derek Kolstad mesélt most erről a Comicbook.com-nak, aki már egyáltalán nem bánja, hogy nem Scorn, azaz Gúny lett a végső verzió. „A marketing úgy volt vele, hogy ez már négy és öt millió közötti ingyen reklám a filmnek, így egyszerűen John Wick lesz és nem Scorn.”

A John Wick negyedik része a koronavírus miatt szintén késve kerül a mozikba, a Lionsgate 2022 májusára tolta a premiert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!