fogyókúrába kezdett

2020.05.26. 15:40

Rebel Wilson meg sem áll, amíg el nem éri a 75 kilót

A színésznő kitűzött magának egy célt: Adele nyomdokain járva ő is álomalakra gyúr.

Australian actress Rebel Wilson arrives for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

A 40 éves kor az amerikai színésznőnél, Rebel Wilsonnál is elhozta a szemléletváltás idejét, ugyanis a Koszorúslányok, a Tökéletes hang, a Macskák és a Jojo Nyuszi sztárja néhány hónapja fogyókúrába kezdett − írja a hirado.hu.

Sajtóértesülések szerint a mindig gömbölyded ausztrál komika már februárban is megmutatta mennyit karcsúsodott, de még nem érte el kitűzött célt, ami a 75 kg lenne.

“Még ha másznod is kell azért, hogy elérd a célod, megéri” – írta Instagam posztjában Rebel, aki izzasztó edzéséről osztott meg néhány pillanatképet. Úgy tűnik, további kilók olvadtak le a sztárról.

A színésznő újévi fogadalma volt, hogy 2020 az egészség jegyében fog telni. Lemond a gyorsételekről, a cukorról, figyel a folyadékbevitelre, és a mozgást helyezi előtérbe. Lassan itt a nyár és Rebel még mindig kitart, ami igazán dicséretes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!