romantikus este

2020.07.29. 18:00

Így kérte meg barátnője kezét Brooklyn Beckham

Eljegyzése napjáról tett közzé egy teljes albumot.

Brooklyn Beckham attends The European Premiere of KING ARTHUR The Legend of the Sword. London, UK. 10/05/2017 | usage worldwide

Forrás: dpa/AFP

Fotó: Ik Aldama

Egy eljegyzés igazán intim, megható pillanat és persze óriási mérföldkő egy fiatal pár életében, mely a 21 éves Brooklyn Beckhamre és 25 éves menyasszonyára, Nicola Pelzre főleg igaz – írja a hirado.hu.

Néhány napja sokakat meglepett hogy David és Victoria Beckham legidősebb fia feleségül kérte a nála négy évvel idősebb barátnőjét. Eddig már láthattunk néhány profi eljegyzési fotót a jegyes párról, most azonban a vőlegény kiposztolt egy teljes albumot a nagy pillanatról, amikor feltette élete eddigi legfontosabb kérdését.

„Nem tudom elképzelni nélküled az életem kicsim. Különlegesnek érzem magam melletted, mindig megnevettetsz. Mindig gondoskodni fogok rólad és vigyázok rád” – idézi a bejegyzést a People magazin.

Ezekből kiderül, hogy nem volt sem különleges helyszín, sem előre eltervezett grandiózus esemény köré építve a pillanat, Brooklyn egyszerűen egy családi vacsora alkalmával letérdelt, és feltette a kérdést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!