gyermekáldás

2020.08.27. 13:08

Gyönyörű nevet kapott Katy Perry és Orlando Bloom újszülött kislánya

A gólyahír bejelentése sem volt mindennapi.

(FILE) Katy Perry Expecting First Baby With Fiance Orlando Bloom. Katy Perry has revealed that she is expecting a baby with her fiancé Orlando Bloom. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - AUGUST 21: Singer Katy Perry and fiance/actor Orlando Bloom arrive at the Los Angeles Premiere Of Amazon's 'Carnival Row' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on August 21, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto via AFP

Szokatlan platformon, az UNICEF oldalán került bejelentésre a nagy hír, miszerint Katy Perry és Orlando Bloom szülők lettek – írja a Hello magazin alapján a Híradó.

Mindketten régóta jószolgálati nagykövetei a szervezetnek, akik kislányuk születésével azokra az országokra szerették volna felhívni a figyelmet, ahol egy baba születése nem zajlik ilyen tiszta és nyugodt körülmények között, mint az ő esetükben.

Amellett, hogy a boldog pár hálát adott egészséges gyermekükért, a baba nevét is bejelentették, mely igazán stílszerű, hogy úgy fogalmazzunk. A pici a Daisy Dove Bloom nevet kapta. A Daisy százszorszépet jelent, ami nem is passzolhatna jobban a Bloomhoz, mely magyarul virág lenne.

Mint ismeretes,az énekesnő korábban Russell Brand felesége volt, akitől két év után 2012-ben vált el.

Orlando, akinek első feleségétől, Miranda Kerrtől van egy 9 éves kisfia, Flynn, 2016 óta alkot egy párt Katyvel, s bár többször is szakítottak az elmúlt évek során, a szívük mindig visszahúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!