eltérő nézőpont

2020.08.30. 10:01

Sokaknál kiverte a biztosítékot Gordon Ramsay új medencéje

A szomszédok már akkor megorroltak a sztárséfre, amikor a két házhelynyi telken épülő háza miatt lebontatta az ott álló, 1920-ban épült épületet.

US chef Gordon Ramsay poses during the MIPCOM trade show(standing for International Market of Communications Programmes) in Cannes, southern France, on October 16, 2017. (Photo by YANN COATSALIOU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: YANN COATSALIOU

Ahelyett, hogy cuki kisfiát ajnározták volna, a méretes medencén akadtak fent Gordon Ramsay követői – írja a The Sun.

A sztárséf modern 4,4 millió fontos cornwalli háza lassan elkészül, mely két házhelynyi telken fekszik, felháborítva ezzel a szomszédokat. Nem jó kezdet ez a környékbeliek közé való beilleszkedéshez, akik többször hangot adtak nemtetszésüknek, mivel Gordon lebontotta az itt álló 1920-ban épült tradicionális épületet, mely a környék éke volt sokak szerint.

Helyére most egy 21. századi ingatlan került, egy igen szemrevaló és méretes, üvegfalú medencével, mely előtt Ramsay most 15 hónapos fiával, Oscarral pózolt. Ha a szomszédoktól nem is fog elismerő szavakat kapni, rajongói gratuláltak a dizájnhoz és a mérethez, amihez nemigen van fogható a sztárvilágban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!