tragédia

2020.09.14. 12:27

Segítségért kiáltott a Glee színésznője halála előtt

Naya Rivera július 8-án tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott. Négyéves fiát most tanúként hallgatták ki.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 19: Naya Rivera arrives at the Los Angeles Premiere Of Roadside Attraction's 'Judy' held at the Samuel Goldwyn Theater at the Academy of Motion Picture Arts and Sciences on September 19, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: Image Press Agency

Felfoghatatlan érzés lehet egy négyéves kisfiút tanúként meghallgatni, de leginkább neki lehet iszonyúan erőt próbáló felidéznie saját édesanyja eltűnési körülményeit.

Josey-nak ezt mégis meg kellett tennie, és vallomásával így kiegészült a halottkémi jelentés, mely szerint Naya Rivera halálának oka fulladás volt, körülményeit tekintve a tragédia pedig balesetnek minősül.

„Segítség!” – kiáltott Naya kisfia elmondása szerint, miután a gyermek már a vízből a hajóra került, Naya pedig elmerült a tó vizében.

A színésznő holttestét keresik rendőrök a Piru-tónál, Los Angeles mellett Július 13-án
Fotó: Frederic J. Brown / AFP

A színésznő augusztus 8-án tűnt el a kaliforniai Piru-tóban, de holttestét csak öt nappal később találták meg. Az aznapi szélviszonyok annyira szélsőségesek voltak, hogy azok közrejátszottak a víz viselkedésében.

Borítókép: Naya Rivera

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!