megható

2020.10.20. 20:00

200 napig nem találkozhattak, most újra megölelhette egymást az idős pár (videó)

Több mint kétszáz napig nem találkozhatott személyesen egy idős amerikai házaspár, múlt csütörtökön azonban újra megölelhették egymást. Megható videó!

Forrás: Shutterstock

Több mint 200 nap után ölelhette meg egymást újra egy idős amerikai házaspár egy floridai otthonban – írja az Origo.

Joseph és Eve 60 éve házasok, de a találkozásukról készült megható videó szerint még mindig tudnak rajongani egymásért. Az ABC News cikke szerint, Joseph éppen egy műtét utáni rehabilitáción volt, amikor felesége is bekerült az intézménybe. Elővigyázzatosságból azonban a házaspár nem találkozhatott személyesen, amíg a nyolcvan éves férfi teljesen fel nem épült a műtétből. 215 napon át csak telefonon, illetve egy üvegablakon keresztül beszélhetett egymással.

Egészen múlt csütörtökig, amikor is az otthon dolgozói megszervezték a találkozójukat, a megható pillanatról pedig egy videót is közzétettek az otthon közösségi-oldalán.

Ahogy az egyik dolgozó elmondta, Eve nagyon izgatott volt, már előző este sem aludt, reggel pedig az étkezőben várta Josephet. A találkozásnál mindketten elérzékenyültek és többször is elmondták, mennyire hiányzott nekik a másik. Joseph meg is jegyezte, hogy akkor valamit csak jól csinált az elmúlt hatvan évben...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!