Ország-világ

2020.10.23. 14:05

Erre se számított senki: Camilla hercegné stílusosan is tud öltözni

Károly herceg második felesége nem arról ismert, hogy ő diktálná a divatot, de most kitett magáért...

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 21: Camilla, Duchess of Cornwall leaves the Pepper Pot Centre, a charity set up to support African and Caribbean older people in west London on October 21, 2020 in London, England. (Photo by Justin Tallis -WPA Pool/Getty Images)

Forrás: Ripost

Fotó: WPA Pool

Bár Károly mindig is Camillát szerette igazán, Cornwall hercegnéjének mégsem sikerült ezen kívül semmiben túlszárnyalnia elődjét, Diana hercegnőt – írja a Ripost. Ő a brit királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és nagyjából mindenki egy szürke kisegérként kezeli.

Fotó: Ripost

De most megmutatta, hogy van neki stílusa, csak ezt általában remekül titkolja. Camilla egy londoni időseket segítő alapítványt látogatott meg, és ehhez egy fekete-fehér igencsak divatos szettet, valamint egy párducmintás szájmaszkot vett fel.

Ez az összeállítás pedig bármelyik sztáron is megállná a helyét.

A hercegné ezúttal otthon hagyta az arcpajzsát, ugyanis eddig mindig szétszedték miatta az interneten. Persze jogosan, hiszen nem igazán érti, hogy miként kellene megfelelően viselni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!