félholtra verte az anyát

2020.11.30. 07:05

Egy szörnyeteg! Alig pár héttel a szülés után kínzókamrába zárta a feleségét

Öt napon át kínozta feleségét egy török férfi egy házilag barkácsolt kínzókamrában, amelyet otthonuk tetején épített ki. Csoda, hogy az asszony túlélte.

A török sajtót bejárták a borzalmas képek, amelyek Mirvet Nivejről készültek a kórházban: a nőt olyan brutálisan bántalmazta a férje, Ilyas Arik, hogy szinte nem maradt olyan felület az asszony bőrén, amelyet ne borítanának kék-zöld foltok – írja a Bors.

https://www.facebook.com/SanliurfaSivesi/photos/a.566642210013111/3756460244364609/

Nivejt már korábban is verte a férje, ezért a várandós asszony elmenekült urfai otthonukból, de nem sokkal lánya születése előtt visszatért Arikhoz. A 28 éves férfi továbbra is erőszakos volt vele, de 40 nappal a szülés után olyan haragra gerjedt, hogy bezárta őt a ház tetején kialakított, lepedőkkel lefedett ketrecbe.

Miután megverte a nőt, fotókat készített róla, amelyeket az ismerőseivel is megosztott, mintha büszke lenne a tettére.

A férfi mindig nagyon erőszakos volt, gyakran megverte, ezért a felesége elmenekült otthonról. Egy menedékhelyen húzta meg magát, de a szülés előtt visszament hozzá. Miután világra jött a kislányuk, kínozni kezdte.

„Fogóval tépte le a körmeim és a 40 napos kislányomat is elvette tőlem”

– mondta a Sabah című török napilapnak Nivej. A szomszédok öt nap elteltével lettek csak figyelmesek a nő sikolyaira, és értesítették a rendőrséget. A férfira egy közeli házban bukkantak rá, ahol unokaöccse, Halil Arik bújtatta. A fiatal férfi a bizonyítékokat, azaz a véres szőnyeget és párnát, a láncokat és a többi kínzóeszközt is segített elrejteni nagybátyjának, de ezeket a rendőrök megtalálták.

https://www.facebook.com/SanliurfaSivesi/photos/a.566642210013111/3756460257697941/

Az édesanyát jelenleg is kórházban ápolják, kisbabáját állami gondozásba vették, míg a nő fel nem épül. A férjre az ügyészek 34 év börtönbüntetést kértek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!