legalábbis meglepő...

2020.11.08. 23:25

Így készül a pénisztetoválás. Ez fájhat! (videó)

A férfiak egy elszánt és merész része, akár a péniszére is tetováltat. Azért a Feszty-körképben nem érdemes gondolkodni, mert a művelet elég fájdalmas...

Forrás: Shutterstock

A pénisztetoválás nem azért készül, hogy a strandon hencegjenek vele az alfák, és nem is amiatt, mert az nem látszik ki az ing alól a munkahelyen – írja az Origo.

Aki a férfiasságára varrat, tulajdonképpen magának akar bizonyítani, extrémebb szeretne lenni, vagy épp elfogytak a helyek a testén.

A sablon, azaz a minta felrakása közben a pénisznek merevnek kell lennie, hiszen főként a nagyobb minták ekkor fognak a leginkább látszódni. Azt hiheted, hogy ez egyszerű, de még egy ultra dögös tetováló hölgy előtt sem egyszerű felállítani a játékszert.

Ráadásul végig ki kell tartani a merev állapotnak, amíg felkerül a minta.

Ez egyébként nem hosszú idő, de a legkevésbé sem szexi dolog. Tehát komoly összpontosítás kell hozzá.

Amint a minta felkerült, már le lehet lohasztani a férfiasságot, sőt, kell is. Általában ilyenkor a vendég a hátán fekszik, de nagyobb minták esetén ülve történik a dolog, mivel a péniszt ráfektetik egy rúdra vagy a lefóliázott kéztartóra... kezdődhet is a tetoválás gyakorlati része.

A videóból minden kiderül!

 

 

Nem érdemes a Feszty-körképben gondolkodni, hiszen

talán mondani sem kell, hogy ez egy fájdalmas eljárás a férfiak legérzékenyebb testrészén,

bár sokak szerint csak a makkon történő munka fáj igazán, a többin egészen elviselhető -, valamint az ottani bőrfelület nem is alkalmas túl részletes minták bőrbe varrásához. A legtöbb pénisztetoválás tehát egyszerű és egyszínű.

A teljes gyógyulásig eltelhet akár két hét is, ameddig tilos a nemi élet...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!